Soihtuköynnös Bolero Bicolore

Aeschynanthus

24,95 

Soihtuköynnökset ovat huonekasveja, joilla on paksuhkot, mehevät ja tummanvihreät lehdet. Yleisimmin soihtuköynnöksiä käytetään amppelikasveina.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000085807 Tuotetunnus: 871362624150986 Osasto:

Soihtuköynnökset ovat huonekasveja, joilla on paksuhkot, mehevät ja tummanvihreät lehdet. Yleisimmin soihtuköynnöksiä käytetään amppelikasveina. Soihtuköynnökset ovat pääasiassa köynnöstäviä tai puolittain jäykkävartisia kasveja. Luonnossa useimmat niistä kasvavat sademetsän puiden päällyskasveina.

Huonekasvina soihtuköynnöksen versot kasvavat noin puolen metrin mittaisiksi. Kukkiessaan muodostaa tiiviit kimput versojen päihin, lajista ja kasvuoloista riippuen keväällä, kesällä tai syksyllä. Joskus soihtuköynnös voi kukkia parikin kertaa vuodessa.

Soihtuköynnökset sijoitetaan valoisaan ja lämpimään kasvupaikkaan, noin 20-25 asteeseen. Menestyvät myös puolivarjossa tai kohtalaisessa varjossa, mutta eivät kestä suoraa auringonpaistetta. Soihtuköynnöksiä kastellaan säännöllisesti, mutta mullan annetaan kuivahtaa kastelujen välillä. Kasvia lannoitetaan kasvukaudella kerran kuussa. Kukinnan aikana suihkutus ja kasvin siirtely saa kukat putoamaan.

Soihtuköynnöksen seuraavaa kukintaa voi edistää lepokaudella viileässä, 12-18 asteisessa, kasvupaikassa. Talvella soihtuköynnöksiä kastellaan niukasti. Kasvia voi lisätä keväällä lepokauden jälkeen pistokkaista tai taivukkaista. Juurtumista edistää lämmin paikka.

  • ​14 cm amppelissa
  • Alkuperämaa Hollanti
Paino 6 kg (kilogramma)
Ruukku

Amppelissa

Amppelissa

Ruukku

Amppelissa