Soihtuköynnös Mona Lisa amppelissa

Aeschynanthus

24,95 

Soihtuköynnökset ovat paksulehtisiä huonekasveja, joiden kukat ovat torvimaiset ja väriltään oranssit, punaiset tai purppurat.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000073880 Tuotetunnus: 871362624150129 Osasto:

Soihtuköynnökset ovat paksulehtisiä huonekasveja, joiden kukat ovat torvimaiset ja väriltään oranssit, punaiset tai purppurat. Yleisimmin soihtuköynnöksiä käytetään amppelikasveina.
Soihtuköynnökset ovat pääasiassa köynnöstäviä tai puolittain jäykkävartisia kasveja. Luonnossa useimmat niistä kasvavat sademetsän puiden päällyskasveina. Huonekasvina soihtuköynnöksen versot kasvavat noin puolen metrin mittaisiksi. Kukat ilmestyvät tiiviinä kimppuina versojen päihin. Joskus soihtuköynnös soihtuköynnös voi kukkia parikin kertaa vuodessa.

Soihtuköynnökset viihtyvät parhaiten amppelissa valoisassa ja lämpimässä paikassa, noin 20-25 asteessa. Soihtuköynnökset menestyvät myös puolivarjossa tai kohtalaisen varjossa, mutta eivät kestä suoraa auringonpaistetta.
Soihtuköynnöksiä kastellaan säännöllisesti, mutta mullan annetaan kuivahtaa kastelujen välillä. Kukinnan aikana suihkutus ja kasvin siirtely saa kukat putoamaan.
Lepokausi talvella viileässä, 12-18 asteessa, edistää seuraavaa kukintaa. Talvella soihtuköynnöksiä kastellaan niukasti.

  • 15 cm amppeliruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti
Paino 10 kg (kilogramma)
Ruukku

Amppelissa

Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Amppelissa

Ruukku

Amppelissa

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen