Syyshortensia Living Little Blossom

Hydrangea panicula

28,75 

Syyshortensia Living Little Blossom kukkii aluksi valkoisin kukin jotka muuttuvat ajan kanssa vaalean pinkeiksi. Syyshortensia on yksi upeimmin ja runsaimmin kukkivia pensaitamme. Erittäin kookkaat, kartiomaiset kukinnot puhkeavat elokuussa ja kestävät pitkälle syksyyn.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000102993 Tuotetunnus: 871362624152440 Osasto:

Syyshortensia on yksi upeimmin ja runsaimmin kukkivia pensaitamme. Erittäin kookkaat, kartiomaiset kukinnot puhkeavat elokuussa ja kestävät pitkälle syksyyn. Kukkii runsaasti saman vuoden versoilla. Syyshortensia sopii pystykasvuisena pensaana tai pikkupuuksi muotoiltuna näyttäväksi yksittäis kasviksi, ryhmiin tai kukkiviin aidanteisiin.

Syyshortensia viihtyy sekä aurinkoisella että varjoisella kasvupaikalla. Kukkii runsaasti jopa varjossa, mutta kukinta alkaa silloin myöhemmin. Syyshortensian hauraat oksat eivät kestä tuulta tai painavia lumitaakkoja. Kasvualustaksi syyshortensialle valitaan runsasravinteinen, hapan ja hyvin vettä läpäisevä multa. Sopiva multa on Kekkilä Havu- ja rodomulta.

Syyshortensia leikataan kevättalvella tai syksyllä kukinnan jälkeen. Säännöllinen hoitoleikkaus tekee kukista suurempia ja pensaasta tasapainoisemman. Ei siedä voimakasta nuorennusta, kuten alasleikkausta.

  • Kukinta alkaa valkoisena ja muuttuvat vaalean pinkiksi
  • Vyöhyke I-III
  • Alkuperämaa
  • Ruukun koko

Syyshortensioita saatavilla kasvukaudella.

Paino 10 kg (kilogramma)