Tähkämaija Candela

Calathea crocata

29,95 

Tähkämaija on koristeellinen ja näyttävä huonekasvi lehtien värityksen, rehevyyden ja kukkien värin vuoksi. Sen lehdet ovat tummanvihreitä, alta punaisia. Voimakkaan oranssit kukat luovat vahvan kontrastin tumman vihreisiin lehtiin.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000018003 Tuotetunnus: 65417486004227 Osasto:

Maijat ovat koristeellisia ja näyttäviä huonekasveja, joiden lehdet ovat koristeellisia ja reheviä. Maijat kuuluvat marantakasvien heimoon ja ne kasvavat luontaisesti luoteisessa Brasiliassa ja sen lähialueilla. Lehdet ovat melko suuria ja pinnaltaan hieman vahamaisia. Kukkiessaan tuottaa melko mitäänsanomattomia, tähkämäisiä kukkia.
Maijat sijoitetaan valoisalle ja puolivarjoisalle kasvupaikalle, ne eivät siedä suoraa auringonpaistetta. Kasvit suosivat korkeaa ilmankosteutta ja lämmintä tilaa.

Kasvualustan tulee olla vettäpitävä ja läpäisevä, ja sen tulee pysyä tasaisen kosteana. Liiasta märkyydestä maijat eivät kuitenkaan pidä, joten niitä kannattaa kastella usein pienin määrin. Kalkiton vesi on suositeltavin. Kasvukaudella kastelun yhteydessä lannoitetaan kerran viikossa nestemäisellä Kekkilä Kukkaravinne-liuoksella.

  • 14 cm ruukussa
  • Kasvin korkeus ruukun kanssa noin 40 cm
  • Tuotantomaa Hollanti

Jos kasvi on loppu puutarhalta, on toimitusaika yleensä 7-14 päivää.

Paino 8 kg (kilogramma)