Tarhasyysvuokko Whirlwind

Anemone hybrida

6,95 

Syysvuokko on yksi kauneimmista ja myöhäisemmistä syyspuutarhan kukkivista perennoista. Whirlwind-lajikkeen suuret valkoiset puolikerrotut kukat ovat perhosten suosiossa. 

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000034133 Tuotetunnus: 65417486005321 Osasto:

Syysvuokko on yksi kauneimmista ja myöhäisemmistä syyspuutarhan kukkivista perennoista. Kukat ovat vuokkomaisia ja suurehkoja, lehdet suuria, kolmisormisia ja himmeänvihreitä.

Monivartinen kasvusto kasvaa ajan mittaan tuuheaksi. Syysvuokko kasvattaa vahvan, syvälle tunkeutuvan maavarren. Kasvi vaatiikin istutuksen jälkeen hieman malttia, saattaa mennä jopa useampi vuosi ennen kuin syysvuokko lähtee kunnolliseen kasvuun.

Syysvuokko menestyy suojaisalla ja puolivarjoisalla kasvupaikalla. Kuivuudessa ja paahteessa kukinta-aika jää lyhyeksi. Maaperän tulee olla kuohkea ja kalkittu, runsasravinteinen, läpäisevä, syvämultainen ja mielellään savipitoinen hiekkamulta. Syysvuokko on hieman vaatelias oikean kosteuden suhteen, joten oikeaan kasvualustaan kannattaa panostaa. Kasvi ei siedä talvimärkyyttä. Istutusväli 20-35 cm. Kasvukorkeus lajikkeesta riippuen 30-80 cm.

  • 9-11 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Suomi

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan. Perennoja saatavilla keväästä alkusyksyyn.

Paino 3 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Ominaisuudet

Pörriäiskasvi

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Pörriäiskasvi

Ominaisuudet

Pörriäiskasvi