Amerikankeijunkukka Dales Strain

Heuchera Dales Strain

5,95 

Keijunkukat ovat kestäviä perennoja, joilla on koristeellinen lehdistö ja siro kukinto

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 75

Verkkokauppa: 75 varastossa

EAN: 16651685 Tuotetunnus: 16651685 Osasto:

Keijunkukat ovat kestäviä perennoja, joilla on koristeellinen lehdistö ja siro kukinto. Keijunkukat tuovat raikkautta ja väriä puutarhaan, sekä ruukkuistutuksiin. Keijunkukat muodostavat matalia, pyöreitä lehtimättäitä. Kukkiessaan ne muodostavat pienet valkoiset tai punaiset kukat, jotka kohoavat lehdistön ylle. Kukat ovat kellomaisia ja muodostavat siron kerrannaistertun. Kukkavanat leikataan kukinnan jälkeen pois. Keijunkukkien suurin koristearvo on lehdissä.

Keijunkukat viihtyvät parhaiten aurinkoisilla ja puolivarjoisilla kasvupaikoilla. Keijunkukat eivät ole erityisen vaateliaita kasvualustan suhteen. Perennapenkissä sopiva multa on Kekkilä Perenna- ja ruusumulta. Ruukkuistutuksissa keijunkukille voi käyttää Kekkilä Kesäkukkamultaa. Keijunkukkia kastellaan tasaisesti. Ne kestävät pienen kuivahtamisen, mutta eivät pitkäaikaista kuivuutta.

Lumettomina pakkastalvina keijunkukkien lehdistö suojataan havuilla tai talvisuojalla. Huonosti talvehtineet lehdet poistetaan.

Kasvukorkeus: lehtiruusuke 20-30 cm, kukkavanat 40-50 cm. Istutusväli 30-40 cm.

  • 9-11 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Alankomaat / Suomi

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan. Perennoja saatavilla keväästä alkusyksyyn.

 

Paino 4 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Aurinkoinen, Puolivarjoinen

Aurinkoinen

Kasvupaikka

Aurinkoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen