Huonekuusi

Aracauria

7,95 32,95 

Huonekuusi eli norfolkinaraukaria on tyylikäs ikivihreä havupuu.

EAN: 2000000048567 Tuotetunnus: 65417486006631 Osasto:

Huonekuusi eli norfolkinaraukaria on tyylikäs ikivihreä havupuu. Sen oksat lähtevät rungosta 4-5 kappaleen kiehkuraisina ryhminä, ja ne vievät runsaasti tilaa.
Neulaset ovat pehmeät ja vaaleanvihreät. Huonekuusi on suosittu huonekasvi ja pienikokoinen joulupuu.
Huonekuusta myydään yleensä 40-100 cm kokoisena huonekasvina, mutta suotuisassa kasvupaikassa se voi kasvaa jopa usean metrin korkuiseksi. Huonekuusi on hidaskasvuinen.

Huonekuusta kasvatetaan sisätiloissa runsasvaloisella paikalla. Suoraa auringonpaistetta tai paahdetta se ei kestä. Kesällä huonekuusen voi sijoittaa ulos varjoiselle kasvupaikalle.
Lokakuun alusta alkaen suotuisin kasvupaikka on viileä, alle 10 asteinen, ja valoisa. Suuri ilmankosteus on suotavaa. Jos kasvi on talvella normaalissa huoneenlämmössä, vaatii se ehdottomasti lisävaloa.

Huonekuusen kastelun tulee olla säännöllistä, se ei saa kuivua. Viileässä vedentarve on vähäisempää. Kasvukaudella huonekuusta voi lannoittaa miedolla ravinneliuoksella.
Huonekuusi talvehtii viileässä ja valoisassa paikassa, eikä sitä kastella juuri lainkaan. Liian lämpimässä huonekuusen neulaset kellastuvat ja varisevat pois.

  • Alkuperämaa Hollanti

Jos tuote on loppu, toimitusaika on yleensä 7-14 päivää.

Paino 3 kg