Isoanopinkieli Golden Flame

Sansevieria trifasciata

14,95 29,95 

Isoanopinkieli eli anopinkieli on helppo huonekasvi, joka viihtyy melkein paikassa kuin paikassa.

EAN: 104573 Tuotetunnus: 871362624152654 Osasto:

Isoanopinkieli eli anopinkieli on helppo huonekasvi, joka viihtyy melkein paikassa kuin paikassa.

Anopinkieli kasvaa yleensä noin 80 cm korkeaksi, mutta voi kasvaa yli metrinkin mittaiseksi. Anopinkieli kukkii vain harvoin, mutta voi sen tehdä, jos saa kesällä riittävästi valoa riittävän pitkän ajan.
Kukkiessaan kasvattaa juurakkoonsa kukkavarren, johon puhkeaa pieniä vihertävänvalkoisia kukkia. Kukat kasvavat kukkavarressa terttumaisesti. Kukat erittävät erittäin tahmeaa mettä, jonka tuoksu on voimakas ja hyväntuoksuinen.

Anopinkieli sietää lähes kaikkia valo-olosuhteita, mutta nauttii eniten kirkkaasta valosta. Se kestää melko hyvin myös suoraa paahdetta kunhan pysyy kosteana. Valon määrä vaikuttaa lehtien väritykseen. Lehtien väri haalistuu liian vähäisessä valossa. Anopinkieli menestyy normaalissa huoneenlämmössä, mutta pitää lepokautena myös viileämmästä, n. 15-18 asteen, tilasta.

Anopinkieli viihtyy hiekkaisessa mullassa, joten se istutetaan Kekkilä Kaktus- ja mehikasvimultaan tai Kekkilä Viherkasvimultaan. Anopinkielet kasvavat kauneimmin ahtaassa ruukussa. Istutusaika on yleensä maaliskuu. Pystykasvuiset lajit istutetaan uudelleen viimeistään silloin, kun ne täyttävät koko ruukun. Mullanvaihtoa voi lykätä vähentämällä vanhoja lehtiä.

  • Alkuperämaa Hollanti

Jos kasvi on loppu puutarhalta, yritämme saada sitä lisää mahdollisimman pian.

Paino 5 kg (kilogramma)