Kekkilä Kasvatussäkki

17,95 

Kekkilä Kasvatussäkki on käyttövalmis viljelyalusta kaikille kasveille. Kasvit istutetaan suoraan pakkaukseen.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 6433000346023 Tuotetunnus: 65451121 Osasto: Brand:

Kekkilä Kasvatussäkki on käyttövalmis viljelyalusta kaikille kasveille. Kasvit istutetaan suoraan pakkaukseen.

  • Viljelyalusta kaikille kasveille
  • Parvekkeelle, pihalle ja kasvihuoneeseen
  • Anna Kastelulannoitetta koko kesän ajan

Kekkilä Kasvatussäkki sopii erinomaisesti esimerkiksi tomaattien, kurkkujen, kurpitsojen ja muiden vihannesten kasvattamiseen parvekkeella, terassilla ja kasvihuoneessa. Kasvit istutetaan suoraan pakkaukseen.

Multaan sekoitettu kasvusammal lisää ilmavuutta, ja vedenpidätyskykyä pidentäen kasteluväliä. Parasta kasvua ja satoa ajatellen multa sisältää juurtumista nopeuttavaa ja ravinteiden vapautumista edistävää Kekkilä Juurivoima -humusyhdistettä. Kasvatussäkki on mineraalilannoitettu Kekkilä StartGrow™ peruslannoitteella. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Säkin mitat: pit. 95 cm, lev. 45 cm, kork. 14 cm.

Valitse säkille aurinkoinen ja tuulensuojainen paikka, jossa kasvit viihtyvät. Käännä säkin valkoinen puoli ylöspäin. Leikkaa pussin molempiin kylkiin merkittyihin kohtiin reiät, joista ylimääräinen vesi pääsee tihkumaan tarvittaessa pois.

Istuttaminen:
Leikkaa säkin päälle istutusreiät merkittyihin tai haluamiisi kohtiin. Kastele säkki kevyesti. Istuta kasvit istutusaukkojen kautta suoraan pakkaukseen. Painele multa kevyesti taimien tyvelle, ja kastele vielä kevyesti istuttamisen jälkeen.

Kylväminen:
Leikkaa kylvöaukot säkin valkoiselle puolelle merkittyihin tai haluamiisi kohtiin. Kastele säkki kevyesti. Kylvä salaatit, tillit, retiisit tai kesäkukat reikien kautta multaan. Peitä kylvökset kevyesti taputtelemalla. Kastele kevyesti kylvön jälkeen.

Lannoittaminen:
Kasvatussäkki on peruslannoitettu, ja kasvit tarvitsevat lisälannoitusta muutaman viikon päästä istutuksesta. Lannoita kasvatussäkkiä säännöllisesti veteen sekoitettavalla Kekkilä Kastelulannoitteella koko kasvukauden ajan, näin kasvit saavat elinvoimaa ja sadosta kehittyy runsas ja maukas.

Syksyllä sadonkorjuun jälkeen, säkin sisältö voidaan käyttää maanparannusaineena puutarhassa tai kompostissa. Pakkaus sopii muovinkeräykseen tai energiajätteeseen.

 

Paino 10 kg (kilogramma)
Toimitustavat

Nouto myymälästä, Puutarhan kuljetus pääkaupunkiseudulle