Kekkilä Viherkompostimulta

8,95 

Uusiutuvista ja turvallisista raaka-aineista valmistettu käyttövalmis yleismulta kaikille pihan kasveille. Multa sisältää kasviperäistä Viherkompostia™, joka tulee Kekkilän omilta kompostilaitoksilta.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 40

Verkkokauppa: 40 varastossa

EAN: 6433000200790 Tuotetunnus: 871362624152052 Osasto: Brand:

Uusiutuvista ja turvallisista raaka-aineista valmistettu käyttövalmis yleismulta kaikille pihan kasveille. Multa sisältää kasviperäistä Viherkompostia™, joka tulee Kekkilän omilta kompostilaitoksilta. Mukana oleva kasvusammal pidättää kosteutta ja vähentää kastelun tarvetta ja EBC-sertifioitu biohiili on kotimaista, kasviperäistä ja luomutuotantoon hyväksyttyä.Uusiutuvista ja turvallisista raaka-aineista valmistettu käyttövalmis yleismulta kaikille pihan kasveille. Multa sisältää kasviperäistä Viherkompostia™, joka tulee Kekkilän omilta kompostilaitoksilta. Mukana oleva kasvusammal pidättää kosteutta ja vähentää kastelun tarvetta ja EBC-sertifioitu biohiili on kotimaista, kasviperäistä ja luomutuotantoon hyväksyttyä.

  • Valmistettu uusiutuvista raaka-aineista
  • Sopii kaikille kasveille
  • Sisältää Kekkilän omaa maanparannuskompostia

Kekkilä Viherkompostimulta on ympäristöystävällisistä raaka-aineista valmistettu korkealaatuinen ja käyttövalmis yleismulta kaikille pihan kasveille. Viherkompostimulta on valmistettu turvallisista ja tutkituista, täysin luonnonmukaisista, kierrätetyistä ja uusiutuvista raaka-aineista.
Viherkomposti™ on kasviperäistä maanparannuskompostia, joka valmistetaan Kekkilän kompostointilaitoksella pihoista haravoiduista lehdistä ym. kasvinosista huolellisesti lämpökompostoimalla. Kompostoitumisen avulla kasviperäinen aines muuttuu humukseksi, joka sisältää runsaasti kasvulle hyödyllisiä maaperän mikrobeita. Maaperän mikrobit
vapauttavat ravinteita kasvien käyttöön, parantavat maan mururakennetta ja ylläpitävät sen terveyttä tuottamalla tauteja ehkäiseviä aineita ja hajottamalla haitta-aineita. Mitä aktiivisempi mikrobisto, sitä viljavampi ja terveempi on maa.
Kasvusammal: Nopeasti uusiutuva ympäristöystävällinen mullan valmistusaine, jolla on monia erinomaisia ominaisuuksia kasvien kasvun kannalta. Kasvusammal pidättää runsaasti kosteutta ja vähentää näin kastelun tarvetta. Kasvusammalen avulla multaseokseen saadaan lisättyä kasvien juurille tärkeää ilmatilaa.
Biohiili: Viherkompostimullan sisältämä biohiili on kotimaista luomutuotantoon hyväksyttyä EBC-sertifioitua kasviperäistä biohiiltä, jonka on valmistettu PEFC-sertifioidusta kotimaisesta puusta. Biohiili parantaa mullan vedenimeytymiskykyä ja vähentää sen kuivumisriskiä. Biohiili tukee maan mikrobien toimintaa sekä varastoi ravinteita ja vapauttaa niitä vähitellen vähentäen lannoituksen tarvetta. Biohiili ei maadu, ja se sitoo hiilen maaperään pysyvästi toimien hiilinieluna 1 kg hiiltä = 3.5 kg hiilidioksidia. CO2 negatiivinen.
Kekkilän Juurivoima™ on luonnollista humusainetta. Humusaineiden on tutkitusti huomattu parantavan kasvien ravinteiden- ja vedenottoa sekä juuriston kasvua ja sitä kautta lisänneen kasvien kasvua.
Kekkilä Organic Growth™ on täysin kasviperäinen luomuviljelyyn hyväksytty kiertotalouslannoite, joka on valmistettu ruokatuotannon sivuvirroista.

Tuoteseoste
Tyyppinimi: Pakattu seosmulta
Raaka-aineet: Kasviperäinen maanparannuskomposti, (puutarhajäte, kasvijäte, turve, kompostointilaitoksen hyväksyntänumero FIC008- 05120/2014NA ja FIC289-4313/2008NA), kasvusammal, hieno ja karkea hiekka, biohiili.
Lisätyt aineet: 2 kg/m3 Mg-pitoinen kalkkikivijauhe (hieno laatu), Mg 5 % sekä 3 kg/m3 Kekkilä OrganicgrowTM luonnonmukainen lannoite (NPK 5-1-7+ hivenravinteet), luomutuotantoon hyväksytty EBC-sertifioitu kasviperäinen biohiili
Karkeusaste: Keskikarkea, seulottu kiekkoseulalla 60 x 12 mm Johtokyky: 18 mS/m pH: 6,2 Typpi (N), vesiliukoinen: 200 mg/kg ka Fosfori (P), liukoinen: 280 mg/kg ka Kalium (K), liukoinen: 3900 mg/kg ka Kosteus: 50 % Orgaaninen aines: 38 % Tilavuuspaino: 490 g/l
Irtotilavuus: 40 litraa (pakkaushetkellä)

Paino 9 kg (kilogramma)