Kylvö- Ja Taimimulta 10 L

7,70 

/PUSSI (0.77 € / L)

Kekkilä Kylvö- ja taimimulta on kaikkiin kylvöihin tarkoitettu erikoismulta. Se on ihanteellinen kasvualusta pienille hentojuurisille taimille.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 5 PUSSI

Verkkokauppa: 5 PUSSI varastossa

EAN: 6433000346481 Tuotetunnus: 6433000346481 Osasto: Brand:

Kekkilä Kylvö- ja taimimulta on kevytrakenteinen ja ilmava, hienojakoista vaaleaa turvetta ja hiekkaa sisältävä multa. Se on ihanteellinen kasvualusta pienille hentojuurisille taimille.

Multa on kalkittu, miedosti lannoitettu ja siihen on lisätty juuriston kehittymistä parantavaa humusyhdistettä Kekkilä Juurivoimaa™.

  • Ilmava multa kylvöihin ja pikkutaimille
  • Kekkilä Juurivoima™ juurten kasvuun
  • Lannoita heti kun lehdet kehittyvät

Käyttökohteet

Siemenkylvöt ja taimikasvatus

Ohjeet

Levitä multa puhtaaseen kasvatusastiaan, ruukkuihin, kylvölaatikkoon tai erilaisiin kennostoihin. Tasoita multa, kylvä siemenet ja kastele. Voit peittää siemenet kevyesti aivan ohuella multa- tai hiekkakerroksella. Siemenet, jotka tarvitsevat valoa itääkseen, painellaan kevyesti mullan pintaan. Kastele kylvöksiä varoen, sillä liian märkään multaan voi kehittyä homesienikasvustoa. Anna multapinnan kuivahtaa kevyesti ennen seuraavaa kastelua. Kun ensimmäiset kasvulehdet ovat kehittyneet, aloita lannoittaminen Kekkilän Taimilannoitteella pakkauksen ohjeen mukaan.

Paino 3 kg (kilogramma)