Kissus Jungle Vine amppeli

Cissus amazonica

26,95 

Kissus Jungle Vine on viiniköynnöskasveihin kuuluva, trooppinen huonekasvi. Kissus sopii upeasti amppeliin tai kiipeämään kasvitukea pitkin.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000076041 Tuotetunnus: 871362624150345 Osasto:

Kissus Jungle Vine on viiniköynnöskasveihin kuuluva, trooppinen huonekasvi. Lajike on kotoisin Brasiliasta, jossa se kiipeilee kärhöjen avulla puiden runkoja pitkin. Kissus sopii upeasti amppeliin tai kiipeämään kasvitukea pitkin.

Kissus Jungle Vine menestyy parhaiten runsasvaloisella hajavalon kasvupaikalla. Kasvi kannattaa suojata suoralta auringonpaahteelta, sillä se haalistaa lehtiä ja saa kasvin näyttämään huonovointiselta.

Normaali huoneenlämpö sopii ympäri vuoden, mutta kissusta ei kannata sijoittaa vetoisaan paikkaan. Kasvualustan on hyvä olla läpäisevä ja ilmava, multaa voi keventää sekoittamalla sen sekaan esimerkiksi perliittiä.
Kasvukaudella kastelun tulee olla säännöllistä, kasvualusta pidetään tasaisen kosteana. Märkänä seisovasta mullasta kissus ei kuitenkaan pidä. Pintamullan annetaan kuivahtaa kastelujen välillä. Talviaikaan kastelua vähennetään runsaasti, kasvualusta saa silloin kuivahtaa kastelujen välillä kauttaaltaan, jonka jälkeen kastellaan niukalla kädellä.

Helppo lisätä pistokkaista!

  • 15 cm amppeliruukussa
  • Tuotantomaa Hollanti
Paino 6 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Ruukku

Amppelissa