Kylvö- ja taimimulta luonnonmukainen

12,95 

Kekkilä Kylvö- ja taimimulta on kaikkiin kylvöihin tarkoitettu erikoismulta. Se on ihanteellinen kasvualusta pienille hentojuurisille taimille.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 6433000300599 Tuotetunnus: 871362624152022 Osasto: Brand:

Luonnonmukainen kylvö- ja taimimulta on kaikkiin kylvöihin ja taimikasvatukseen tarkoitettu luomumulta. Se on lannoitettu kasviperäisellä luonnonmukaisella lannoitteella ja siihen on lisätty juurtumista edistävää luonnollista humusyhdistettä.

  • Ilmava rakenne sopii kylvöihin ja koulimiseen
  • Lisätty Kekkilä Juurivoima -humusyhdistettä juurten kasvuun
  • Ravinteita on sopivasti saatavilla eri kasvuvaiheissa

Luonnonmukaisen kylvö- ja taimimullan ilmava rakenne ja ravinteet tukevat kasvua itävästä siemenestä tukevaksi taimeksi. Esimerkiksi typpi vapautuu hitaasti mullan pieneliötoiminnan seurauksena ja näin sitä on sopivasti kasvien saatavilla eri kasvuvaiheissa.
Hiekkapitoinen, erilaisia turvelaatuja sisältävä multa on ihanteellinen kasvualusta pienille hentojuurisille taimille. Se on lannoitettu kasviperäisellä luonnonmukaisella lannoitteella ja siihen on lisätty juurtumista ja juuriston kasvua edistävää luonnollista humusyhdistettä.
Turveraaka-aineesta johtuen multaseos saattaa sisältää maatumattomia kuituja, kuten tupasvillaa sekä pieniä puukappaleita.

Tuoteseloste
Tyyppinimi: Pakattu kukkamulta
Raaka-aineet: Kasvuturve, hiekka, karkea ja hieno hieta Lisätyt aineet: 6,0 kg/m3 Mg-pitoinen kalkkikivijauhe, 4,0 kg/m3 Kekkilä Luonnonmukainen lannoite (NPK 5-1-5 + hivenravinteet), Kekkilä Juurivoima humusyhdiste Karkeusaste: Keskikarkea, seulottu kiekkoseulalla 60 x 12 mm Johtokyky: 18 mS/m pH: 6,5 Typpi (N) vesiliukoinen 50 mg/kg ka Fosfori (P) liukoinen 10 mg/kg ka Kalium (K) liukoinen 300 mg/kg ka Kosteus: 35 % Orgaaninen aines: 18 %
Tilavuuspaino: 420 g/l
Riittoisuus: 10 L: 50 kpl ø 6 cm ruukkuja (P6) tai 20 kpl ø 9 cm ruukkuja (P9)

Paino 8 kg (kilogramma)