Tummakurjenpolvi Wendy’s Blush

Geranium phaeum

6,95 

Tummakurjenpolvi Wendy’s Blush kukkii herkin, hennon vaaleanpunaisin kukin, joissa on kaunis sinertävä keskusta. Tummakurjenpolvet ovat näyttäviä perennoja, joiden koristearvo perustuu suuriin, koristeellisiin lehtiin ja runsaisiin kukintoihin.

Myymäläsaatavuus

Pukinmäki: 42

Verkkokauppa: 42 varastossa

EAN: 124771 Tuotetunnus: 56165165465 Osastot: ,

Tummakurjenpolvi Wendy’s Blush

Tummakurjenpolvi Wendy’s Blush kukkii herkin, hennon vaaleanpunaisin kukin, joissa on kaunis sinertävä keskusta. Kasvukorkeus noin 60 cm.

Tummakurjenpolvet ovat näyttäviä perennoja, joiden koristearvo perustuu suuriin, koristeellisiin lehtiin ja runsaisiin kukintoihin. Tummakurjenpolvet kukkivat kesä-heinäkuussa. Talvenkestoltaan ne ovat kestäviä.

Tummakurjenpolven hoito

Kiitolliset tummakurjenpolvet menestyvät parhaiten puolivarjoisilla ja varjoisilla kasvupaikoilla. Ne kestävät aurinkoistakin kasvupaikkaa, kunhan kasvualustassa riittää kosteutta. Kaunein väritys kasveihin tulee kuitenkin puolivarjossa.

Tummakurjenpolvet kestävät hetkellistä kuivuutta, mutta kuivina kausina niitä on siitä huolimatta hyvä kastella. Voidaan lisätä jakamalla, mutta tummakurjenpolvet siementävät myös runsaasti.

  • 9 cm ruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti

Kuvan yksilö kuvaa kasvia otollisissa olosuihteissa. Kasvin ulkonäkö ja koko vaihtelee kasvukauden mukaan. Perennoja ja muita monivuotisia saatavilla keväästä alkusyksyyn.

 

Paino 1 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen, Varjoinen

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Varjoinen

Kasvupaikka

Varjoinen