Maija White Fusion

Calathea lietzei

29,95 

White Fusion lajike on upea, valkokirjavalehtinen viherkasvi! Suosii korkeaa ilmankosteutta ja on herkkä auringonpaisteelle.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 2000000092461 Tuotetunnus: 871362624151560 Osasto:

White Fusion lajike on upea, valkokirjavalehtinen viherkasvi! Suosii korkeaa ilmankosteutta ja on herkkä auringonpaisteelle

Maijat (Calathea) ovat koristeellisia ja näyttäviä huonekasveja, joiden lehdet ovat koristeellisia ja reheviä. Maijat kuuluvat marantakasvien heimoon ja ne kasvavat luontaisesti luoteisessa Brasiliassa ja sen lähialueilla. Lehdet ovat melko suuria ja pinnaltaan hieman vahamaisia. Kukkiessaan tuottaa melko mitäänsanomattomia, tähkämäisiä kukkia.
Maijat sijoitetaan valoisalle ja puolivarjoisalle kasvupaikalle, ne eivät siedä suoraa auringonpaistetta. Kasvit suosivat korkeaa ilmankosteutta ja lämmintä tilaa.

Kasvualustan tulee olla vettäpitävä ja läpäisevä, ja sen tulee pysyä tasaisen kosteana. Liiasta märkyydestä maijat eivät kuitenkaan pidä, joten niitä kannattaa kastella usein pienin määrin. Kalkiton vesi on suositeltavin. Kasvukaudella kastelun yhteydessä lannoitetaan kerran viikossa nestemäisellä Kekkilä Kukkaravinne-liuoksella.

  • Kasvi on 14 cm ruukussa
  • Korkeus ruukun kanssa noin 40 cm.
  • Alkuperämaa Hollanti
  • Erikoiserä!

Jos tuote on loppunut puutarhalta, yritämme saada sitä lisää.

Paino 6 kg (kilogramma)
Kasvupaikka