Pussiköynnös Imbricata Amppeli

Dischidia imbricata

19,95 

Pussiköynnökset ovat helppohoitoisia ja kestäviä viherkasveja, jotka ovat olemukseltaan mehikasvimaisia. Pussiköynnös Imbricata on kaunis vihreälehtinen köynnöskasvi.

Tilapäisesti loppu varastosta

EAN: 116806 Tuotetunnus: 564684848 Osasto:

Pussiköynnökset ovat helppohoitoisia ja kestäviä viherkasveja, jotka ovat olemukseltaan mehikasvimaisia. Pussiköynnökset ovat epifyyttejä, eli kasvavat päällyskasveina muiden kasvien ja puiden rungoilla ja oksilla. Pussiköynnös Imbricata on kaunis vihreälehtinen köynnöskasvi.

Epifyytit ovat tottuneita vähäiseen kasvualustaan, joten ne eivät kaipaa suurta ruukkua ja multatilaa. Pussiköynnökset ovatkin melko kestäviä kuivuudelle, vaikka nauttivatkin korkeasta ja tasaisesta ilmankosteudesta. Pussiköynnökset ovat posliinikukkien sukulaisia!

Kasvualustaksi pussiköynnöksille sopii ilmava ja läpäisevä kasvualusta. Multaa voi keventää esimerkiksi perliitillä tai kaarnalla (Kekkilä Orkideamulta). Kastellaan kerralla runsaalla vedellä, jonka jälkeen kasvualustan annetaan kuivahtaa kevyesti. Pussiköynnös sijoitetaan runsasvaloiselle hajavalon paikalle, suorasta auringonpaahteesta kasvi ei pidä, joten sijoituspaikaksi ei välttämättä sovi eteläikkuna. 

Kasvukaudella pussiköynnöstä voi lannoittaa noin kerran kuukaudessa.

  • 14 cm amppeliruukussa
  • Alkuperämaa Hollanti
Paino 3 kg (kilogramma)
Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Ruukku

Amppelissa

Puolivarjoinen

Kasvupaikka

Puolivarjoinen

Amppelissa

Ruukku

Amppelissa